Донецький "Шахтар" завдяки чудо-голу Мудрика зіграв унічию з "Селтіком" у Лізі чемпіонів

У Шотландії на стадіоні "Селтік парк" у вівторок, 25 жовтня, донецький "Шахтар" вдруге зіграв унічию проти "Селтіка". Причому, як і в домашній грі, саме донеччани мали відіграватися, - повідомляє кореспондент "ОстроВа".

У першому таймі жодній із команд не вдалося взяти гру під контроль, проте саме господарі частіше створювали небезпечні моменти – один із яких зміг на 34-й хвилині реалізувати Якумакіс. У "гірників" найнебезпечнішим моментом став вихід на ударну позицію Михайла Мудрика, проте Гарт чудово впорався з виходом віч-на-віч.

У другому таймі малюнок гри не змінився - воротар Трубін кілька разів виручав після моментів "Селтіка", але донеччани куди частіше стали створювати свої моменти. І на 58-й хвилині фантастичний удар вдався Михайлу Мудрику, який відправив м'яч у "дев'ятку".

На 71-й хвилині Михайло зміг на ривку втекти від суперника і після проходу флангом відпасував на Сікана, перед якими були тільки порожні ворота. На жаль, Данило не зміг прийняти м'яч та переправити його у сітку.

Надалі, попри старання і "Шахтаря", і "Селтіка", жодній із команд не вдалося вирвати перемогу. Фінальний свисток зафіксував нічию, яка залишила донеччан на третьому місці у групі і гарантувала донеччанам участь у євровесні.

Ліга чемпіонів, груповий етап

"Селтік" – "Шахтар" – 1:1 (1:0, 0:1)

Голи: 1:0 Якумакіс (34); 1:1 Мудрик (58).

Нагадаємо, що у попередньому матчі Ліги чемпіонів "Шахтар" упустив перемогу над мадридським "Реалом".

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті