Дочку Медведчука двічі не змогли відрахувати з елітного московського вишу – ЗМІ

Дочка нардепа-зрадника Віктора Медведчука навчається у престижному московському виші - Вищої школі економіки, звідки її не змогли відрахувати вже двічі. Про це 30 грудня повідомляє російське видання "Meduza".

"Судячи з внутрішнього розкладу ВШЕ, Дар'ю Медведчук двічі не вдалося відрахувати з вузу: вона, як і раніше, вважається студенткою Вищої школи економіки. Вчиться Медведчук так само, займаючи місце наприкінці рейтингу успішності учнів факультету", - повідомили журналісти.

За даними видання, 19-річна Дар'я Медведчук переїхала до Москви ще 2021 року, тоді ж вона вступила до Вищої школи економіки на спеціальність "управління бізнесом" за спеціальною процедурою для іноземців. Разом з нею на цю спеціальність надійшли ще двоє українців – Данило Косовський та Валентина Шуст. Перший є сином протоієрея УПЦ Московського патріархату, а друга – дочка колишнього голови інвестиційної компанії "Укркапітал".

Під час літньої сесії всі троє пропустили складання одного і того ж іспиту. Незважаючи на їхні спроби надати довідки про непрацездатність, їх мали відраховувати. Однак після того, як наказ про відрахування був готовий, адміністратору навчального офісу почали надходити дзвінки із погрозами. Пізніше менеджер навчального процесу повідомила, що їй зателефонував проректор вишу.

Однак і після цього трійці не вдалося здати літню сесію, що також є причиною відрахування. Студентам надіслали відповідні повідомлення. Далі, за даними видання, до навчального офісу прийшли чоловік і жінка "бандитського вигляду, у шкірянках та зі злими очима". Вони принесли довідки про переведення Шуст та Косовського до Московського державного інституту міжнародних відносин, а також алкоголь та цукерки.

А Дар'я Медведчук все ще значиться у ВШЕ – їй навіть дозволили написати мотиваційний лист і вчитися далі.

Нагадаємо, що у вересні нардепа-зрадника Віктора Медведчука обміняли на 200 українських військовополонених.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті