До призначення нового глави Донеччини виконувати його обов'язки буде Ігор Мороз

Тимчасово виконуючим обов’язки голови Донецької обласної військової адміністрації став Ігор Мороз – перший заступник колишнього голови Донеччини Павла Кириленко. Про це стало відомо з брифінгу Донецької ОВА.

Ігор Мороз буде виконувати обов’язки керівника області до призначення Президентом нового начальника обласної військової адміністрації. 

Як швидко це може відбутися та хто може посісти цю посаду, тимчасовий очільник області не коментує, бо каже, що не причетний до процесу прийняття рішення. 

За словами Мороза, він не збирається проводити різку зміну кадрової політики, в адміністрації не очікуються звільнення чи призначення керівників/заступників департаментів.

"Головним завданням для обласної влади я бачу забезпечення безпеки мешканців та надання їм всього переліку послуг: медичних, соціальних, адміністративних та комунальних", - сказав він. 

Як повідомлялося, 5 вересня президент Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Павла Кириленка з посади голови Донецької обласної державної адміністрації.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті