До квітня на передову в Україну може потрапити лише 50 танків – The Times

До очікуваного весняного наступу росії, вірогідно, буде доставлено Києву лише менше чверті сучасних бойових танків, обіцяних Заходом Україні. Про це повідомляє The Times 19 лютого.

"Київ хоче отримати від союзників загалом до 320 танків. Однак, за оцінками експертів, до початку квітня на передову потраплять лише 50, що викликає побоювання, що техніки буде недостатньо для істотного впливу на перебіг бойових дій", – сказано в повідомленні.

У той же час, як пише "Deutsche Welle", канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що члени його кабінету спробують у ході Мюнхенської конференції з безпеки, що завершується 19 лютого, переконати партнерів надати Києву більше танків Leopard 2.

Раніше повідомлялося, що Боррель підтримав ідею закупівлі Євросоюзом боєприпасів для України.

Статті

Світ
16.04.2024
09:07

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Країна
12.04.2024
15:51

Іпотечна програма "єОселя": шанс на житло, який не всім по кишені

Головна особливість програми – це можливість придбати житло в іпотеку під 3-7% терміном на 20 років з мінімальним внеском 20%. Подібних умов ще ніколи не було на іпотечному ринку України, тому не дивно, що програма користується популярністю.
Всі статті