До "Гвардії наступу" вже подали понад 20 тисяч заявок

Уже понад 20 тисяч людей подали заявки на вступ до штурмових бригад "Гвардії наступу". Про це в етері телемарафону заявив речник Національної гвардії Руслан Музичук 11 лютого.

Він розповів, що найбільше охочих подали заявки через сайт — таких уже 14 тисяч. Серед них 7,5 тисячі хочуть приєднатися до підрозділів Національної гвардії.

Наступним етапом підготовки "Гвардії наступу" буде обробка заявок. Потім відібраним кандидатам доведеться зібрати необхідні документи, пройти психологічне тестування та медичну комісію.

Музичук пояснює, що всі ці етапи необхідні, оскільки йдеться про формування саме штурмових бригад.

"Туди мають потрапити кандидати з високою мотивацією, вони повинні відповідати й іншим вимогам для формування таких підрозділів", — зазначив речник.

Доєднатися до "Гвардії наступу" можна, подавши анкету на сайті або ж через визначені Центри надання адміністративних послуг. Адреси центрів розміщені на сайті "Гвардії наступу". Також існує спеціальна гаряча лінія: 080 010 00 20. Для всіх бійців цих бригад зберігаються пільги, які існують для військовослужбовців та поліцейських.

Як повідомлялося раніше, виконуючий обов'язки міністра внутрішніх справ України Ігор Клименко анонсував формування штурмових бригад "Гвардія наступу". 

Статті

Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Луганськ
20.04.2024
19:37

«Ця війна не схожа на жодну іншу»: Україна продовжує напрацьовувати досвід психологічної підтримки поранених і тих, хто повернувся з полону

«Правду кажучи, мені не хочеться знов про все це згадувати… Так, я визнаю, що потребую допомоги психолога. Але зараз мені її не надають»
Всі статті