Для українок запускають новий сезон програми «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація»

В Україні стартує новий сезон програми «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація». Про це повідомив голова Мінцифри Михайло Федоров 26 березня.

"Проєкт підходить для українок, які починають власну справу або вже заснували мікро- чи мале підприємство і хочуть знайти шляхи для його розвитку. Масштабуйте власний бізнес, розвивайте бренд і ставайте успішними підприємицями.  На програмі протягом чотирьох місяців учасниці дізнаються про фінансове планування та управління, маркетинг і продажі, інструменти для діджиталізації бізнесу, оподаткування, бухгалтерський облік, а також вихід на зовнішні ринки", - наголосив він.

За результатами навчання 40 учасниць отримають по 100 тисяч гривень на впровадження своїх бізнес-ідей. На фінальному заході — Grand Pitch Day три найперспективніші бізнес-проєкти отримають додатково ще по 400 тисяч гривень на розвиток власної справи.

Програма триватиме з квітня до вересня 2024 року, дедлайн подачі заявок  — 28 квітня. 

У першому сезоні 6 фіналісток програми «Відважна» отримали 1,3 млн гривень на розвиток власних бізнесів.

За статистикою з лютого 2023 року кожен другий новий ФОП в Україні відкривають жінки. Дія.Бізнес допомагає попри всі виклики реалізовувати свої ідеї, отримувати гранти, масштабувати бізнес, розвивати бренд і збільшувати прибутки. Малий та середній бізнес — основа нашої економіки.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті