Для майже 200 учасників бойових дій з Луганщини придбали житло за державні кошти

Для 185 учасників бойових дій з Луганщини придбали житло за державні кошти. Про це повідомив начальик Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграм 20 лютого.

"В нашій області, станом на 01. 01. 2024, перебувало на обліку 7 осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, та члени їх сімей, а також 891 ВПО-ветеран. На сьогодні з них вже придбали житло 185 учасникам бойових дій, одній дружині загиблого військовослужбовця та одній особі з інвалідністю внаслідок війни", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що Лисогор дав доручення актуалізувати усі місцеві програми підтримки соціально незахищених верств населення, ВПО та ветеранів війни, членів сімей загиблих ветеранів. Громадами області затверджені програми у цьому напрямку, на які передбачено фінансування більше ніж 90,5 млн. грн. з місцевих бюджетів. Діють державні програми.

Раніше повідомлялось, що коучиня з Луганщини проводить сесії та тренінги з фінансової грамотності для землячок-переселенок (гугл-форма).

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті