Діти з прифронтових громад Донецької області відпочивають на Закарпатті

Діти з десяти громад Донецької області перебувають на відпочинку в Іршаві на Закарпатті. Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін у своєму Телеграм-каналі 4 лютого.

"Для 14 дітей з 10 громад Донеччини організували відпочинок на Закарпатті в рамках програми психологічної реабілітації та оздоровлення дітей, які постраждали внаслідок агресії російської федерації", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що в поїздці до сучасного рекреаційного центру "Іллара" у місті Іршава Закарпатської області  взяли участь діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Серед них діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти загиблих захисників та захисниць України, діти учасників бойових дій.

"Діти забезпечені комфортними умовами проживання та 4-разовим харчуванням. Для них організували різноманітні аніматорські програми, психологічні тренінги з професійними спеціалістами. Всі витрати, пов’язані з організацією поїздки та перебуванням дітей, взяв на себе Благодійний фонд Торгово-промислової палати України "Разом з Україною", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що поїзди для евакуації людей із Донецької області ходитимуть за новим графіком.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті