Депутат Держдуми запропонував "ізолювати або знищити" росіян, які не підтримують путіна. Таких у РФ близько 20%

Частина російського населення, яка не підтримує президента путіна, має бути "ізольована або знищена". Про це заявив в ефірі телеканалу "Россия-1" депутат Держдуми РФ, генерал запасу Андрій Гурульов, - повідомляє телеграм-канал The Moscow Times.

За ідеєю Гурульова, єдинороса і члена оборонного комітету Держдуми, "знищенню" може підлягати близько 20% російських громадян. Це приблизно 29 мільйонів осіб, згідно з даними Росстату, який оцінює чисельність постійного населення країни в 146,4 млн осіб.

Наразі суспільство "на 80% довіряє президенту", сказав Гурульов, додавши, що це "рівень згуртування, який є на сьогодні".

"І я хотів би, щоб у цьому нашому суспільстві, <...> щоб уся ось ця гниль, яка залишилася, вона має бути якщо не ізольована, то хоча б якось знищена", - заявив Гурульов.

Він також висловив упевненість, що путін, який править Росією найдовше за всіх із часів Йосипа Сталіна, переможе на майбутніх президентських виборах навесні 2024 року. "Я залізно знаю, що він переможе капітально. Так, що і не снилося там усієї цієї швалі, яка там Макрони, Байдени і там усі ці Шольци і так далі і тому подібне", - заявив депутат.

Раніше він же пропонував "не морочитися", а перетворити Київ на руїни.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті