Далекосхідний комуніст, який закликав путіна вивести війська РФ з України, відбувся штрафом

Депутата Законодавчих зборів Приморського краю (РФ) Леоніда Васюкевича визнано винним у "дискредитації збройних сил РФ" і оштрафовано на 30 тисяч рублів. Про це повідомляють місцеві ЗМІ Владивостока.

Журналісти нагадали, що депутат від КПРФ 27 травня на засіданні місцевого парламенту зачитав звернення до президента країни-агресора, в якому вимагав припинити "спецоперацію" проти України та вивести війська.

За словами Васюкевича, у його "словах не було дискредитації збройних сил". Однак суд вирішив інакше і 22 липня присудив "языкастому депутату", як його назвали місцеві ЗМІ, штраф у розмірі 30 тисяч рублів.

Як повідомлялося раніше, у Росії створено паралельну інформаційну "реальність" – будь-яка інформація про російську агресію в Україні, яка не збігається з офіційними повідомленнями, визнається недостовірною, а за її поширення передбачено адміністративну та кримінальну відповідальність.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті