Число загиблих від удару рашистів по будинку у Запоріжжі зросло до 3 людей - Нацполіція

Число загиблих через удар вночі 2 березня по житловому будинку в Запоріжжі зросло до трьох людей. Про це у Телеграм повідомляє Нацполіція. 

"У результаті удару в п’ятиповерхівці відбулося руйнування понад 10 квартир з 2-го до 5-го поверху. Уламками та вибуховою хвилею пошкоджено довколишні будинки. З-під завалів деблоковано шестеро поранених людей та тіла трьох загиблих", - повідомили в Нацполіції.

Як повідомляється, рятувально-пошукові роботи тривають.

Нагадаємо, російські окупанти вночі 2 березня обстріляли Запоріжжя, внаслідок чого було фактично повністю зруйновано п'ятиповерховий будинок. 

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті