Число поранених у Херсоні після обстрілу збільшилося до 5 осіб, одна у тяжкому стані

Кількість поранених у результаті обстрілу Херсона в неділю збільшилася до п'яти людей, серед них одна у тяжкому стані. Про це повідомляє у Телеграм Херсонська ОВА 29 січня.

"До цього часу відомо про 8 постраждалих через російські удари: троє людей загинули, п'ятеро – отримали поранення різного ступеня тяжкості. Усіх постраждалих доправили до медичних закладів, де лікарі надають їм необхідну допомогу. Одна людина перебуває у важкому стані", - йдеться у повідомленні.

Серед постраждалих медсестра, яка під час російської атаки була в обласній лікарні. Жінку прооперували, вона дістала поранення середнього ступеня важкості, уточнили в обладміністрації.

"Внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено низку об'єктів цивільної інфраструктури: Херсонська обласна клінічна лікарня, школа, автостанція, поштове відділення, банк та житлові будинки", - зазначається у повідомленні.

Як повідомлялося, кількість загиблих внаслідок масованого обстрілу Херсона 29 січня зросла до трьох. 

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті