Бургомістр Гамбурга передав Києву три автобуси і три "швидкі" марки Mercedes

Бургомістр Гамбурга Петер Ченчер 22 квітня передав Києву три автобуси Mercedes та три сучасних карети швидкої допомоги. Про це у Телеграм повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"Сьогодні на моє запрошення Київ відвідав Петер Ченчер - мер Гамбурга, міста, яке стало побратимом нашої столиці в квітні 2022. Ми дуже вдячні, що в цей драматичний для України час наші друзі та партнери підтримують нас та допомогають. Від початку повномасштабного вторгнення росіїв Україну, Гамбург прихистив 45 тисяч українців, які рятувалися від війни. Також за цей час місто надало Києву велику кількість гуманітарної допомоги, медичних засобів", - зазначив Кличко.

"Сьогодні Київ отримав від Гамбурга нову партію допомоги - 3 міських пасажирських автобуси Mercedes - з низькою підлогою та сучасним салоном, системою кондиціонування. Найближчим часом вони вийдуть на столичні маршрути. А також ми отримали 3 сучасних карети швидкої допомоги Mercedes. Усього, від початку повномасштабної війни, Гамбург надав Києву 6 сучасних пасажирських автобусів та 9 «швидких». І найближчим часом надійдуть ще кілька міських автобусів", - повідомив мер Києва.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті