Будні окупантів: "Я тут і сам свого одного зарізав" (перехоплення ГУР)

Військовослужбовець РФ, який прагне в майбутньому розірвати військовий контракт, розповідає про постійне пияцтво та перестрілки  між собою в армії РФ. Про це свідчить перехоплення його телефонної розмови зі знайомим, опубліковане Головним управління розвідки (ГУР) Міноборони України 3 серпня.

"Зараз ще раз додому приїду, нах*й, я сюди вже більше, напевно, не поїду", – каже він про бажання розірвати контракт.

Окупант розповідає про тотальне пияцтво в російській армії, перестрілки й розбірки між своїми ж військовослужбовцями.

"Нах*яряться і починають чудити що-небудь... То гранати кидають, то стріляють у своїх же.... Я тут і сам свого одного зарізав, нах*й, тільки нікому... Він в мене стріляв. Просто п’яний йшов. Це всюди буває. У місті, бл*дь, перестрілялися наш батальйон із цими "ахматовцями".

Раніше було опубліковано перехоплення, в якому окупант зізнавався: "Нас зачищають: документи вже готові, що ми безвісти зниклі".

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті