Будні окупантів: "Тих, хто у відпустку, напризволяще кидають - самі добирайтеся, як хочете. На наш об'єкт підготовлено було напад"

Російські окупанти скаржаться, що їхнє керівництво жодним чином не допомагає виїхати у відпустку тим, кого у відпустку ніби офіційно відправили. Про це йде мова у перехопленні телефонної розмови російського військового зі знайомим, опублікованому Головним управлінням розвідки (ГУР) Міноборони України в Телеграм 28 листопада. 

"Мобілізована орава, бл*дь, ті хто у відпустку - і напризволяще кидають, нах*й, ну самі добирайтеся, як хочете", - каже військовослужбовець РФ з Бахмутського напрямку.

Крім того, він розповідає, що по місцю їхньої дислокації "частенько почали п*здець х*ярити", місцеві цивільні скаржаться на окупантів і на їхній об'єкт "підготовлено було напад - там диверсійка".

Раніше було опубліковано перехоплення, в якому окупант розповідав наступне: "Жінку спіймали, зґвалтували, вбили, мужика прив'язали до дерева, пальці переламали, молотком голову проломили".

 

Статті

Донецьк
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті