"Буде більше і глибше". Буданов розповів про удари по російським авіабазам

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов не став брати на себе відповідальність за удари по російських авіабазах, але припустив, що подібні удари будуть дедалі глибшими. Про це він заявив в інтерв'ю ABC News.

У відповідь на запитання, чи завдавала Україна ударів по російських авіабазах, Буданов відповів: "Зараз я не можу відповісти на це питання. Тільки після закінчення війни".

Він додав, що дуже радий бачити такі атаки, і на запитання, чи їх буде більше, і чи будуть глибше щодо тилу рашистів, глава ГУР відповів: "Думаю, так". "Вони будуть все глибшими і глибшими", - підкреслив Буданов.

Він також нагадав, що Крим – це територія України, тому там Україна може застосовувати будь-яку зброю, яку вважає за потрібну.

Нагадаємо, раніше Буданов розповів, коли росія зіткнеться з дефіцитом боєприпасів.

Як повідомлялося, Генштаб офіційно підтвердив удар по "мобіках" у Макіївці у новорічну ніч.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті