Буданов про рашистську атаку балістичними ракетами: "Ті, хто намагався нас залякати – ви скоро про це пошкодуєте. Наша відповідь не забариться"

Чергова спроба терористичних дій РФ вкотре зазнала поразки, і ті, хто намагався залякати українців, швидко про це пошкодують. Про це заявив начальник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Кирило Буданов після атаки балістичними ракетами вдень 29 травня, пише Телеграм-канал відомства.

"Усі ті, хто намагався нас залякати, мріючи, що це принесе якийсь ефект, – ви дуже скоро про це пошкодуєте. Наша відповідь не забариться. Скоро всі все побачать", – сказав Буданов.

Він підкреслив, що, попри чергову атаку, усі в Україні продовжують виконувати свою роботу, залишаючись на своїх робочих місцях.

"Усі ті, хто в РФ до сих пір вірили, вірять чи, може, мріють про те, що зможуть залякати Україну, я хочу вас засмутити – це не так: усі як перебували, так і перебувають на своїх робочих місцях і продовжують виконувати свою роботу", – наголосив керівник української воєнної розвідки.

Раніше повідомлялось, що в Києві сталося падіння уламків ракети в Подільському районі. Госпіталізовано одного пораненого. Під час повітряної тривоги школярі столиці вимушені бігти до бомбосховища.

Раніше також повідомлялось, що росіяни завдали ракетного удару по селищу на Харківщині – постраждали троє літніх людей, вагітна жінка і діти.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті