Буданов: "Крим буде звільнений до кінця весни, можливо, трохи раніше"

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що Україна повернеться до окупованого Криму – це станеться зі зброєю і незабаром. Про це Буданов сказав в інтерв'ю в ефірі національного марафону новин 30 вересня, повідомляє "Українська правда".

"Я там багато разів був. Це моя така друга батьківщина. Я виріс у Криму. І ми туди повернемося досить скоро. Так, зі зброєю повернемося. Іншого варіанту не існує", - сказав голова ГУР.

Буданов прогнозує, що загалом війна "не такий вже довгий час триватиме, скоро це закінчиться".

"Ну, я ніколи не говорив "2-3 тижні". Якщо пам'ятаєте мої висловлювання десь наприкінці травня, то я тоді розповів алгоритм. Я казав, що у червні ми трохи, на жаль, втрачатимемо, у липні буде умовний застій, у серпні почнемо рух на відновлення своєї території. Взимку війна значно стихне. І після зими почнеться завершення цього конфлікту виходом на першому етапі на адмінкордони станом на 1991 рік", - зазначив Буданов.

Він додав, що звільнення Криму буде "не влітку, а до кінця весни, можливо, трохи раніше".

Буданов також заявив, що не боїться давати такі прогнози, тому що "це навіть не початок кінця (завершення війни – ред.) це такий процес, який у розпалі".

Статті

Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Всі статті