Британія заявила, що РФ не має доказів створення Україною "брудної бомби"

Росія не змогла надати жодних доказів щодо планів українського керівництва нібито створити брудну ядерну бомбу для застосування її проти російських військ. Про це під час брифінгу заявив заступник посла Великої Британії в Організації Об’єднаних Націй Джеймс Каріукі після засідання Ради безпеки ООН. Про це повідомляє Reuters 26 жовтня.

"Це суто російська дезінформація, яку ми бачили багато разів раніше, і вона повинна припинитися", — наголосив посадовець.

Він зазначив, що росія не може підтвердити свої звинувачення на адресу України.

"Нових доказів ми не бачили та не чули", — підкреслив Каріукі.

Дипломат також назвав заяви РФ "явно брехливими", зауважує видання.

Як раніше повідомлялося, Рада безпеки ООН погодилася послухати на закритому засіданні російські казки про українську "брудну бомбу"

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті