Британський прем'єр заявив про можливість активізувати міжнародну підтримку України

Тривале військове протистояння росії з Україною зіграє на руку лише росії. Про це заявив прем'єр-міністр Великобританії Ріші Сунак на засіданні кабінету міністрів країни, - повідомляє Бі-бі-сі.

Британський прем'єр сказав, що дійшов такого висновку, вивчивши підхід Великобританії до конфлікту після того, як став у жовтні минулого року прем'єр-міністром.

За словами Сунака, зараз є можливість активізувати міжнародну підтримку України.

"Прем'єр-міністр сказав, що тепер стало зрозумілим: Росія не володіє ініціативою, і у міжнародних партнерів з'явилася можливість активізувати зусилля щодо забезпечення міцного миру для України", - повідомив офіс прем'єр-міністра після того, як Сунак обговорив це питання з лідерами США, Німеччини, Франції та Італії.

Як повідомляється, ця нова стратегія Великобританії щодо активізації підтримки включатиме більш активні дипломатичні зусилля та планування відновлення України після завершення військового конфлікту.

Статті

Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Луганськ
20.04.2024
19:37

«Ця війна не схожа на жодну іншу»: Україна продовжує напрацьовувати досвід психологічної підтримки поранених і тих, хто повернувся з полону

«Правду кажучи, мені не хочеться знов про все це згадувати… Так, я визнаю, що потребую допомоги психолога. Але зараз мені її не надають»
Всі статті