Британський полковник розповів, що необхідно ЗСУ для прориву в Крим

Україна повинна краще екіпірувати піхотинців, щоб прорватися до тимчасово окупованого Криму та розбити росіян. Про це сказав полковник британської армії Ґлен Ґрант у ефірі Еспресо.

"Якщо ви хочете прорватися до Криму та розбити Росію, необхідно краще екіпірувати піхоту. Погоджуюся, що F-16 нададуть потужну повітряну підтримку. Це майже напевно зупинить польоти російських літаків, але не зупинить безпілотники. Тому варто змістити фокус на виробництво протидронового обладнання та засобів радіоелектронної боротьби, тому що загрозу з повітря можна ліквідовувати в повітрі", - зазначив він.

Ґлен Ґрант додав, що якщо не спиняти дрони, піхота буде дуже вразливою, тому потрібен баланс між великими системами та тими деталями, які допомагають військовим виживати й воювати.

Нагадаємо, 25 серпня Збройними Силами України було завдано удару по російській 126-й окремій гвардійській бригаді берегової оборони Чорноморського флоту у селі Перевальне в тимчасово окупованому Криму..

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті