Бойовик Ходаковський визнав, що удари російських окупантів по цивільній інфраструктурі результату не дають. Пропонує знищувати порти та заводи

Удари російських окупантів по цивільній інфраструктурі України не дають належного результату. Таку заяву зробив творець терористичного батальйону "Восток" Олександр Ходаковський.

"Удари по інфраструктурі миттєвого результату не дають", - написав він у себе в Телеграм.

На його думку, "куди ціннішим для фронту було б знищення колон, які… йдуть на допомогу противнику; знищення ешелонів з технікою, які розвантажуються на залізничних станціях, складів з БК та складів з ПММ".

При цьому терорист розуміє, що вразити ці цілі окупаційним військам буде досить складно. Тому він радить знищувати українську промисловість.

"Є ще один спосіб - бити по гаманцях. Якщо почати бити по кишені української еліти - ефект може бути набагато відчутнішим. Влучити в порт або металургійний завод куди простіше, ніж в ешелон, і шкода може бути такою, що співзасновники ТОВ "Україна", які втрачають свої активи і доходи, відчують, що таке війна на своїй шкурі", - цинічно закликає Ходаковський до повної руйнації економіки України.

Статті

Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Країна
12.04.2024
15:51

Іпотечна програма "єОселя": шанс на житло, який не всім по кишені

Головна особливість програми – це можливість придбати житло в іпотеку під 3-7% терміном на 20 років з мінімальним внеском 20%. Подібних умов ще ніколи не було на іпотечному ринку України, тому не дивно, що програма користується популярністю.
Всі статті