Боги війни: Сирський привітав ракетників та артилеристів та показав їх роботу, у тому числі шведську САУ

Командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський привітав військових з нагоди Дня ракетних військ і артилерії. Про це йдеться у телеграм-каналі командувача, де також оприлюденено відео роботи шведської САУ Archer.

"Шановні бойові побратими! Прийміть щирі вітання з нагоди відзначення Дня ракетних військ і артилерії. Українські ракетники та артилеристи – це основа вогневої могутності нашої армії. Ракетні війська та артилерію називають “Богами війни”, адже вони залишаються основним засобом вогневого ураження противника. Артилеристи своїми вмілими діями, хоробрістю і рішучістю кожного дня знищують ворога, підтримуючи дії піхотинців. Ви – справжні герої, які готові ризикувати власним життям заради миру та безпеки", - пише Сирський.

"Схиляємо голови перед світлою пам’яттю воїнів ракетних військ та артилерії, які віддали за нашу свободу найдорожче – своє життя. Їхній подвиг і жертовність назавжди залишиться в пам’яті нинішнього та прийдешніх поколінь. Вічна слава Героям!", - додав генерал-полковник.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті