Бойові плавці ССО розповіли, як врятували 500 життів та провели унікальні спецоперації (ВІДЕО)

Бойові плавці Сил спеціальних операцій (ССО) розповіли про те, як врятували 500 життів та провели інші унікальні бойові операції. Про це йдеться у відео, опублікованому ССО 21 грудня.

"Бойові плавці 73-го окремого центру ССО України розповіли, як по воді евакуйовували цивільних з-під носа у ворога, і не дали мирним громадянам опинитися в окупації, – сказано в повідомленні. – На їхньому рахунку – висадки на окупованих росіянами територіях, евакуація побратимів, розмінування морської акваторії і, звісно, знищення російських окупантів. Під час війни наші "морські котики" виконують чимало бойових завдань там, де людські можливості, здається, доходять до межі".

У відео йдеться про те, як війна розкрила потенціал морського центру ССО, в яких операціях беруть участь бойові плавці 73-го морського центру спеціального призначення, що найбільше вразило досвідчених воїнів під час завдання.

Раніше повідомлялось, що воїни ССО ЗСУ знищили ворожий комплекс РЕБ у Запорізькій області.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті