Близько 5 тисяч переселенців з Луганщини отримали гуманітарну допомогу поштою

Більш ніж 4 600 внутрішньо переміщених осіб з Луганської області за тиждень отримали допомогу поштою з хабів Попаснянщини. Про це 23 квітня повідомила пресслужба Луганської ВЦА.

"Більше 4600 переселенців з Луганщини  за тиждень отримали допомогу поштою з хабів Попаснянщини", - йдеться у повідомленні.

Також у Новомосковську безпосередньо в хабі видано 524 продуктових набори. Медичні послуги отримали 43 особи, одяг та іграшки - 33.

Зазначається, що було розфасовано для відправки через відділення АТ «Укрпошта» 2000 наборів гуманітарної допомоги.

Крім того, у Черкасах нашим ВПО видано 403 продуктових набори.

А через відділення АТ «Укрпошта» оформлено відправку 2641 посилки.

"Протягом тижня там працювали психолог, юрист, спеціаліст з питань зайнятості. До речі, чотири особи направлені на співбесіди до роботодавців", - розповіли у Луганській ВЦА.

Також через КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» 58 переселенцям надані медикаменти та окуляри.

Окрім цього, і у Харкові жителі Луганщини отримали 227 продуктових наборів. Також можна було звернутися по допомогу до психолога та лікаря.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті