Біля Маріуполя підтверджено влучання у великий склад БК. Після цього над містом активізувалась авіація

У селі Малоянісоль Нікольського району біля Маріуполя підтверджено влучання у великий рашистський склад БК, після цього над містом активізувалась авіація. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Телеграм-каналі 17 березня.

"Силами Маріупольського Спротиву підтверджено ліквідацію великого складу з БК в с. Малоянісоль Нікольського району, що знаходився на території току в ангарі для зберігання зерна", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що після цього спостерігається висока активність авіації над містом, після вибухів зафіксовано переміщення гвинтокрилів в бік Бердянська. Також другий день поспіль помічено незвично активне переміщення військових вантажівок та техніки в напрямку Лівобережного району та Новоазовська.

Крім того, як пише Андрющенко, вперше зафіксовано використання систем С-300 для обстрілу з території Маріупольського району в напрям Запорізької області.

"Резерви бурятів і інших захисників "русского" вздовж узбережжя Азова в Маріупольському районі переведно в стан для перекиду на фронт,  – сказано в повідомленні. – Подібна інформація надходить також з Нікольського".

Раніше повідомлялось, що в Маріуполі помітили техніку з новими відмітками.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті