Біля кордонів перебуває близько 25 літаків, з яких росія обстрілює Україну — ПС ВСУ

Поблизу кордону перебуває близько 25 літаків, за допомогою яких росія постійно обстрілює Україну керованими авіабомбами та іншим озброєнням. Про це повідомив речник командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат в ефірі телемарафону, - пишуть "Українські новини".

"Зараз на підступах до України перебуває близько 2,5 десятка літаків ворожої авіації різних типів, які завдають ударів періодично керованими авіабомбами та іншим озброєнням. Таким чином противник застосовує авіацію щодня на різних напрямках. Зрозуміло, що маємо бути до всього готовими", — сказав він.

За словами Ігната, українські сили оборони вдень збили п'ять безпілотників армії РФ.

Речник ПС ЗСУ прокоментував також повідомлення про можливий обстріл цієї ночі адмінбудівель Києва у відповідь на "дронову атаку" на Кремль.

"Знаєте, галас у соцмережах, у Телеграм-каналах вже, мабуть, зробив свою справу. Громадяни таки будуть уважними. Але ж галас спричиняється не тоді, коли щось хочуть зробити, але, безумовно, обережними потрібно бути. Ворожа авіація завжди активна у небі, злітав ТУ-22М3 нещодавно і була оголошена повітряна тривога", — додав речник.

Статті

Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Луганськ
20.04.2024
19:37

«Ця війна не схожа на жодну іншу»: Україна продовжує напрацьовувати досвід психологічної підтримки поранених і тих, хто повернувся з полону

«Правду кажучи, мені не хочеться знов про все це згадувати… Так, я визнаю, що потребую допомоги психолога. Але зараз мені її не надають»
Всі статті