"Білі янголи" евакуювали з Авдіївки літню пару з 11 домашніми улюбленцями

Спецпідрозділ поліції "Білі янголи" евакуювали з Авдіївки, яка постійно знаходиться під обстрілами рашистів, літню пару з дев'ятьма котами та двома собаками. Про це повідомляє прес-служба поліції Донеччини.

"Через постійні обстріли та підвальне життя літнє подружжя погодилося виїхати до безпечної території. Вони були єдиними мешканцями чотириповерхового будинку, в якому не лишилось жодного вцілілого вікна, а більшість квартир вигоріли вщент. З виїздом люди не поспішали, бо окрім турботи про власних чотирилапих вихованців, опікувалися покинутими тваринами. Проте останні дні спонукали їх евакуюватися. Із собою люди забрали двох собак і 9 котів", - зазначається у повідомленні.

Також "Білі янголи" вивезли ще одну сім’ю зі зруйнованої росіянами Семенівки.

"З кожним днем стає все гірше й гірше. Вночі не спимо, бо постійні обстріли. Ми дуже боїмося, навіть з будинку не виходимо. Сподіваємось, що все тепер буде добре. Хоч поспимо спокійно", - дорогою розповідає "Білим янголам" евакуйована жінка.

У Поліції Донеччини зазначили, що попри потужні цілодобові атаки окупантів, в Авдіївці залишається близько 1300 мешканців.

"Поліція закликає не чекати, поки окупанти поцілять у будинок, а рятувати своє життя та виїжджати вже зараз", - наголосили у прес-службі.

Нагадаємо, що раніше у Авдіївці "Білі янголи" та волонтери евакуювали двох коней.

Статті

Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Світ
24.07.2024
10:57

«Політична еліта в Києві починає проходити всі стадії теорії прийняття неминучого». Російські ЗМІ про Україну

Готовність до обговорення, зокрема китайської мирної ініціативи, київська влада вирішила продемонструвати, коли стало зрозуміло, що вона втрачає свого давнього покровителя в особі президента США Джозефа Байдена.
Всі статті