"Бігайте самі". Російські спортсмени образилися на рішення МОК

Президент Олімпійського комітету росії Станіслав Поздняков заявив, що озвучені МОК критерії допуску на міжнародні змагання росіян та білорусів "є неприйнятними для Олімпійського комітету Росії". Про це пишуть російські ЗМІ.

"Рішення виконкому МОК розцінюємо як визнання їхньої помилки, здійсненої в момент ухвалення рекомендацій 28 лютого 2022 року про недопуск росіян та білорусів до міжнародних змагань", - цитують Позднякова російські ЗМІ.

Повідомляється також, що голова федерації лижних гонок РФ Олена Вяльбе прямо заявила: "Я категорично проти нейтрального статусу, тим більше багато добавок: "хто не підтримує СВО", "хто не в силових та озброєних структурах" та "хто не брав участі в концертах Z ". Моя думка: не потрібні нам на таких умовах їхні міжнародні змагання!".

А лижниця Вероніка Степанова відповіла відверто грубо: "А чи не пішли б ви на фіг з усіма своїми умовами та рекомендаціями, шановний МОК?.. Бігайте самі в такому разі".

Як повідомлялося, Міжнародний олімпійський комітет схвалив рекомендації для спортивних федерацій щодо вибіркової участі російських і білоруських спортсменів у змаганнях, дозволивши їм брати участь у міжнародних турнірах оише в статусі нейтральних атлетів.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті