Безруков, Машков та Канделакі потрапили під санкції Канади як пропагандисти

Канада ввела нові санкції проти росії через серйозні порушення міжнародного миру та безпеки, які призвели до міжнародної кризи. До списку потрапили відомі російські пропагандисти. Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на сайт уряду Канади 17 жовтня.

Канада розширила санкції щодо РФ, внісши до списків 34 нових прізвищ та одну юридичну особу.

У списки санкцій Канади в якості пропагандистів серед інших потрапили:

Тіна Канделакі російська журналістка грузинського походження, телеведуча та продюсерка. В лютому 2022 відкрито підтримала воєнну агресію росії щодо України.

Безруков Сергій Віталійович - російський актор театру, кіно, телебачення та дубляжу, театральний режисер. Підписав колективне звернення "Діячі культури росії - на підтримку позиції резидента по Україні та Криму".

Машков Володимир Львович - радянський та російський актор і режисер. Член партії "Єдина Росія". Машков підтримав війну росії проти України, активна фаза якої розпочалась 24 лютого 2022 року. 

Мединський Володимир Ростиславович - російський політик, державний діяч, письменник. Помічник Президента РФ з 24 січня 2020 року. Знаходиться від санкція США з 2017. Керівник російської делегації на переговорах між Україною та росією, які ввелись під російського повномаштабного вторгнення.

У список потрапили відомі російські пропагандисти та телеведучі. Також під обмеження потрапив всеросійський телеканал патріотично-пропагандистського спрямування "Зірка". Він належить Міністертсву оборони РФ.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Канади засудив звірства російської армії в Ізюмі.

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті