Берегова охорона Швеції відправить Україні девʼять гідроциклів

Уряд Швеції вирішив доручити Береговій охороні країни передати Україні водні мотоцикли. Про це йдеться у повідомленні уряду, - пише Lb.ua.

Зазначається, що водні мотоцикли – це те, що користується попитом в Україні. Берегова охорона країни повідомила, що водні мотоцикли можна негайно передати Україні.

Раніне берегова охорона Швеції заявила, що Україні можуть подарувати водні мотоцикли, які використовуються для морського спостереження. Про це Берегова охорона повідомила у звіті про урядову місію з аналізу умов надання кораблів та іншого обладнання Україні.

Загалом безоплатна поставка складається з дев’яти водних мотоциклів, які можна передати одразу після їх деідентифікації та демонтажу спеціального обладнання.

Як повідомлялося, уряд Швеції передасть Чехії 30 млн євро на закупівлю боєприпасів для України - кошти виділять у межах 15-го пакету військової допомоги для Києва.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті