На Бахмутському напрямку прикордонники відбили атаку загарбників та взяли в полон чергового «вагнерівця»

На Бахмутському напрямку бійці Державної прикордонної служби відбили атаку російських військ, у результаті чого ворог втратив понад 10 осіб убитими і пораненими, та взяли в полон найманця приватної військової компанії «Вагнер». Про це повідомляє ДПСУ.

"Пліч-о-пліч із побратимами з Сил оборони прикордонники продовжують відбивати атаки та нищити російських загарбників, боронячи місто-фортецю Бахмут.Намагаючись продавити позиції наших оборонців, ворог кидає в бій все нові та нові сили. Вчорашній день не став виключенням.

Пообіді штурмові групи противника спробували прорвати оборону наших захисників. Намагаючись приховано рухатися у міській забудові, російські зайди розраховували заскочити «зелених кашкетів» зненацька. Але сталося не так, як гадалося. Маневр ворога був вчасно помічений. Щільним вогнем прикордонники атаку окупантів відбили" - йдеться у повыдомленні.

У підсумку бійці Луганського прикордонного загону чотирьох окупантів знищили, щонайменше сімох поранили та одного взяли в полон. Полонений виявився черговим найманцем ПВК «Вагнер», який донедавна відбував покарання у місцях позбавлення волі країни окупанта. Тепер він поповнить фонд для обміну полоненими та чекатиме своєї подальшої долі.

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті