Італійський вуличний художник TvBoy створив графіті у Бучі

В Київській області, у Бучі з'явилися графіті від вуличного художника з Італії TvBoy. Про це у Фейсбуці написала Бучанська міська рада. 

"У кольорах українського прапора. TVBOY подарував бучанцям ще одну роботу- символ перемоги. Італійський  вуличний художник зобразив на стіні Бучанського ліцею №4  ще одну дівчинку, яка  малює символ миру в кольорах українського прапору", - йдеться у повідомленні.

Бучанський міський голова Андрій Федорук зазначив, що художника спеціально запросили до Бучі.

"Розкрию таємницю – італійського художника запросили до нашого міста та Бучанського району наші добрі друзі з фонду Cesvi. Завдяки співпраці з італійським містом-партнером Бергамо маємо тепер такі творчі проекти. 

TVboy сам родом з Палермо й саме звідти привіз мурали, які нині ми бачимо на вулицях громади. Перед цим мали з ним коротку розмову в міській раді. На запитання художника і його команди, де краще розміщувати роботи, запропонував їм визначити самим", - написав Федорук.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті