Авіація ЗСУ ліквідувала п’ять розвідувальних та два ударних БПЛА росіян

Авіація Сил оборони за добу ліквідувала п’ять розвідувальних та два ударних безпілотників російських військ. Про це 27 травня у зведенні повідомив Генштаб ЗСУ.

"Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника. Також було знищено п’ять ворожих розвідувальних БпЛА типу "Орлан-10" та два - типу "Zalа", - йдеться у повідомленні.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили три пункти управління, три райони зосередження озброєння та військової техніки, два склади боєприпасів, два артилерійських підрозділи на вогневих позиціях, один засіб протиповітряної оборони та ще дві важливі цілі противника.

Як повідомлялось, протягом 26 травня між українськими військами та російськими окупантами відбулося 18 бойових зіткнень на п’яти напрямках. В епіцентрі бойових дій залишаються Бахмут та Мар'їнка.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті