Атаки ЗСУ на Харківщині створили серьозну загрозу для окупантів в Ізюмі - Арестович

ЗСУ тепер можуть вести обстріл окупантів, які перебувають в Ізюмі Харківської області та на Донецькому напрямку. Про це 6 вересня в ефірі "Фейгін LIVE" заявив радник Офісу президента Олексій Арестович.

"В одному місті, назву якого ми не називаємо, трапилося лихо з російськими військами. Сильна біда. Це ще не все. Біда така з ними сталася, що вони сильно втекли на схід, навіть ще на схід. Зовсім за місто зникли", - заявив він. радник.

За його словами, російське командування намагається виправити ситуацію за допомогою нових резервів. "Але на них там чекає маса сюрпризів", упевнений Арестович. Також він заявив про те, що частина окупантів опинилась у полоні.

Арестович зазначив, що ЗСУ створили окупантам в Ізюмі дуже серйозну загрозу, оскільки українські артилеристи тепер зможуть діставати і до Куп'янська. А це основна артерія забезпечення угруповання противника біля Ізюма та всього північно-східного угруповання на Донецькому напрямку.

"Все, що наступало на Слов'янськ та Краматорськ. Це грандіозна проблема для росіян. Сам факт, що ми поставимо трасу під вогневий контроль, це величезна проблема", – додав радник Офісу президента.

Нагадаємо, раніше у рашистських пабліках з'явилася інформація про оточення українськими військами Балаклії.

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті