Артилеристи ЗСУ першим пострілом знищили склад БК і військову техніку окупантів під Бахмутом

Українські артилеристи під Бахмутом на Донеччині знищили склад боєприпасів і військову техніку окупантів. Про це 30 березня повідомили представники Сухопутних військ ЗСУ.

"Під Бахмутом. Завдяки активній взаємодії розвідників 30 окремої механізованої бригади та артилеристів 26 та 45 бригад було знищено склад БК та військову техніку окупантів з одного пострілу", - повідомили українські військові.

На відео можна побачити результат роботи артилеристів - кілька одиниць палаючої техніки поруч із будівлею. Встановити точну кількість і вид знищеної техніки за опублікованими кадрами важко.

Ще раз зазначимо, що до знищення окупантів було залучено 30-ту окрему механізовану бригаду імені князя Костянтина Острозького, 26-ту артилерійську бригаду імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича і 45-ту окрему артилерійську бригаду ЗСУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що спецназ СБУ знищив ЗРК "ТОР" за допомогою дрона-камікадзе.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті