Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали понад 15 населених пунктів Харківщини

За добу артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали понад 15 населених пунктів Харківщини. Про це у Телеграм вранці 13 січня повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

Під удари рашистів потрапили, зокрема Гур'їв Козачок, Уди Богодухівського району; Зибине, Бударки Чугуївського району; Дворічанське, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району.  

Окупанти також завдали авіаційних ударів біля Вовчанська Чугуївського району; Синьківки, Іванівки, Вільхуватки Куп'янського району. 

Вночі о 2:20 окупанти вдарили КАБами по селищу Золочів Богодухівського району. Пошкоджено приватні будинки. Дані про постраждалих не надходили. 

О 2.45 ворог обстріляв м. Вовчанськ Чугуївського району. Пошкоджено 2 приватних будинки. Без постраждалих.

 

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті