Арахамія натякнув Кличку на ймовірність "заміни"

Голова фракції "Слуга Народу" у Верховній Раді Давид Арахамія заявляє, що провладна партія не дозволить "втягнути себе в політичну боротьбу на темі київських "Пунктів незламності". Про це він написав у Телеграм 27 листопада.

"Київ залишається пріоритетною ціллю для ворога. росіяни будуть далі бити по критичній інфраструктурі, щоб зробити життя в місті нестерпним. Завдання для усіх нас - створити у Києві точки стабільності, де люди отримають підтримку в критичний момент. Це зробить або влада міста, або ми знайдемо тих, кому не байдуже на 3 мільйони киян. Нас насправді влаштовують обидва варіанти. Але політичної боротьби на цій темі не буде і бути не може", - запевнив Арахамія.

"Чому ми вирішили провести інспекцію? Тому що доповіді влади міста сильно відрізняються від того, що говорять люди і що публікують ЗМІ. Ми вирішили перевірити все самі. З однією метою - виправити ситуацію. Все інше нас не цікавить. Звичайно хтось може сказати, що депутати погані, а пункти хороші. Але якщо станеться так, що десяткам тисяч киян доведеться терміново самим «проінспектувати» «Пункти незламності» і вони побачать та почують те саме, що і ми, то легше від цього нікому не стане", - зазначив Арахамія.

"Тому в мене є пропозиція. За тиждень влада міста виправить помилки і ми разом з міським головою підемо на інспекцію. Це буде найкращим доказом того, що ніхто з нас не шукає спекуляцій", - резюмував Арахамія.

Як повідомлялося, мер Києва Віталій Кличко незадоволений ситуацією, що складається у його стосутках з представниками провладної партії "Слуга народу".

Напередодні Арахамія розказав у Телеграм, як депутати фракції інспектували «Пункти незламності» у Києві.

"За день перевірили близько 360 адрес. Побачили, що багато пунктів самі потребують незламності. Десь просто висить табличка на зачинених дверях, десь не вирішені елементарні питання, десь все повісили на працівників закладів, які з дому приносять чай і печиво для людей. Час на все був. Але краш-тест влада міста пройшла погано і висновків поки що не зробила. Розраховуємо, що вони будуть у найближчі години, а не тижні", - написав Арахамія.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті