Американські боксери відмовилися від участі у ЧС через дозвіл росіянам виступати під своїм прапором

Федерація боксу Сполучених Штатів Америки відмовилася від участі у чемпіонаті світу через те, що російські боксери виступатимуть під своїм прапором. Про це повідомляється на офіційному сайті установи.

Дозвіл для російських боксерів виступати під своїм прапором, на думку американських спортивних функціонерів, порушує санкції, які Міжнародний олімпійський комітет наклав на росію.

"Базуючись на невиконанні IBA вимог звіту Лаловіча, незабезпеченні нейтрального нагляду третьої сторони, неправдивих і перебільшених заявах керівництва IBA, непрозорому фінансовому управлінні та залежності від санкційних компаній, а також дозволі спортсменам брати участь під санкціонованими прапорами, гімнами та кольорами, США не братиме участі в Чемпіонаті світу IBA 2023 року серед жінок і чоловіків", - заявили в організації.

Зазначимо, що міжнародною боксерською асоціацією (IBA) керує росіянин Умар Кремльов.

Як повідомлялося раніше, мер Парижа виступила проти участі росії у літній Олімпіаді-2024 навіть під нейтральним прапором.

Статті

Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Країна
12.04.2024
15:51

Іпотечна програма "єОселя": шанс на житло, який не всім по кишені

Головна особливість програми – це можливість придбати житло в іпотеку під 3-7% терміном на 20 років з мінімальним внеском 20%. Подібних умов ще ніколи не було на іпотечному ринку України, тому не дивно, що програма користується популярністю.
Країна
12.04.2024
11:24

"Економічне бронювання" від мобілізації: "робота в білу" чи "податок на боягузтво"?

На одного воїна, який захищає Україну, має бути 8 осіб, які забезпечують економічно утримання цього воїна. Потрібно знаходити ті заходи та засоби, які можуть сприяти підняттю рівня економіки
Всі статті