Airbnb повертає безкоштовне житло у Варшаві для українських біженців

Сервіс Airbnb за підтримки польського відділу Міжнародної організації з міграції (IOM) знову надає безкоштовне тимчасове житло для біженців з України, які прибули після 24 лютого 2022 року. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Yavp.pl.

Як пoвідoмляє спеціалізоване видання для українців у Польщі, цього разу пропозиція безкоштовного житла доступна виключно у Варшаві.

Таке житло надаватимуть на:

·екстрене або транзитне перебування - до 6 ночей;

·короткотермінове перебування - на 8-29 ночей;

·подовжене перебування (тільки у виняткових ситуаціях після погодження з власником житла) - від 30 до 90 днів, але не довше, ніж до 28 лютого 2023 року.

Скористатися пропозицією Airbnb можуть виключно особи, які прибули до Польщі після 24 лютого 2022 року і раніше не користувалися безкоштовним житлом від компанії. Крім того, у рамках допомоги тимчасове безкоштовне житло надаватимуть тільки жінкам (в тому числі з дітьми) або ж як виняток - чоловікам вразливих категорій (пенсіонери, особи з інвалідністю або хронічними захворюваннями).

Щоб звернутися по допомогу з тимчасовим житлом, треба написати на електронну пошту: [email protected] або зателефонувати на номер: +48 22 490 20 44.

Як раніше повідомлялося, жителі РФ та Білорусі більше не зможуть бронювати житло на Airbnb.

Статті

Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Країна
12.04.2024
15:51

Іпотечна програма "єОселя": шанс на житло, який не всім по кишені

Головна особливість програми – це можливість придбати житло в іпотеку під 3-7% терміном на 20 років з мінімальним внеском 20%. Подібних умов ще ніколи не було на іпотечному ринку України, тому не дивно, що програма користується популярністю.
Країна
12.04.2024
11:24

"Економічне бронювання" від мобілізації: "робота в білу" чи "податок на боягузтво"?

На одного воїна, який захищає Україну, має бути 8 осіб, які забезпечують економічно утримання цього воїна. Потрібно знаходити ті заходи та засоби, які можуть сприяти підняттю рівня економіки
Всі статті