Адвокат Шарія та Медведчука вступив в "Єдину Росію" та отримав посаду в окупаційній владі Херсонщини

Адвокат підсанкційного народного депутата Віктора Медведчука та проросійського блогера Анатолія Шарія Валентин Рибін вступив до складу путінської партії "Единая Россия". Про це повідомляє "Центр журналістських розслідувань".

Рибін працює в органах окупаційної влади у Херсонській області і готується до місцевих виборів. Зокрема, його було помічено під час заповнення заявки на партійному праймеріз.

 
Як адвокат, Валентин Рибін захищав обвинувачених у розстрілі учасників Майдану, російських полонених десантників, колаборантів та підозрюваних у державній зраді політиків та співробітників СБУ. Зокрема, Олександра Щеголєва, ексголову управління СБУ в Києві часів Януковича, колишнього начальника департаменту контррозвідки СБУ Володимира Бика, політика Володимира Медведчука та пропагандиста Анатолія Шарія.
 
Україну він залишив у березні 2022 року як батько трьох дітей та переїхав до Іспанії. 19 березня він опублікував пост на сторінці у Facebook, у якому підтримав російську агресію.
 
Як повідомлялося раніше, СБУ повідомила про підозру "політологу" Медведчука, який переховується у Криму

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті