Резолюция митинга блока Виктора Ющенко "Наша Украина"

РЕЗОЛЮЦІЯ Мітинга Блоку Віктора Ющенка "Наша Україна"

Ми, учасники З'їзду Блоку Віктора Ющенка "Наша Україна", що зібралися за рік до чергових виборів Президента України, констатуємо:

  • діюча українська влада є повним політичним банкрутом. Вона неспроможна здійснювати як внутрішню, так і зовнішню політику в інтересах всього Українського народу.

Сьогодні всі дії Президента та його олігархічного оточення спрямовані лише на самозбереження і консервацію кланово-олігархічного режиму, що склався в Україні.

Блоку Віктора Ющенка та Іншим демократичним силам вдалося протистояти нинішній владі у проведенні так званої "політичної реформи", яка була нічим іншим як демократичною ширмою авторитаризму. Попереду боротьба проти антиконституційної ініціативи влади - позбавлення народу права обирати собі Президента.

Агонізуючий режим намагається внести розбрат у суспільство, у демократичні сили, щоб паразитувати на цих протиріччях, як він це робив досі. Через сконцентровані в олігархічних руках медіаресурси, з екранів телевізорів та сторінок газет наймані глашатаї сіють ворожнечу серед народу, поділяючи нас на "східних" і "західних", "південних" та "північних", "російськомовних" і "україномовних".

Ми єдиний народ, незалежно від етнічної приналежності або мови спілкування. Адже Вітчизна у нас одна, і проблема у нас спільна - корумпована влада. Саме через .,_неї і на Сході і на Заході люди ледве зводять кінці з кінцями, і на Сході і на Заході саме вона принижує нас у державних установах, саме через неї і на Сході І на Заході ми не можемо розвивати свою справу, а мільйони наших співгромадян змушені поневірятися за кордоном, саме вона і на Сході і на Заході закрила двері до вузів дітям, душить науку і культуру та заганяє в тінь підприємців, саме вона хоче забрати наше право її позбутися на виборах.

Сьогодні, рівно за рік до виборів, ми, учасники з'їзду Блоку Віктора Ющенка "Наша Україна", закликаємо всіх людей доброї волі спільно боротися за конституційні права громадян, за встановлення в Україні чесної, відповідальної перед народом влади. З цією метою ми розпочинаємо всеукраїнський збір підписів на підтримку обрання Президента народом.

Ми звертаємося до всіх демократичних сил з ініціативою створення широкого громадсько-політичного об'єднання задля проведення чесних і демократичних виборів та обрання народного Президента України.

Настав час перемагати!

м. Донецьк 31 жовтня 2003 р.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи