У Міноборони перезавантажать роботу антикорупційного управління – Резніков

У Міністерстві оборони перезавантажать роботу управління з питань запобігання і виявлення корупції та сформують громадський антикорупційний механізм. Про це в Фейсбук повідомив міністр оборони України Олексій Резніков. 

«Щодо запобігання корупції. Діємо наразі по наступних напрямках. Перший. Перезавантажуємо антикорупційне управлення Міноборони. Шукаємо кадри», - зазначив Резніков.

Другий напрямок - «формуємо громадський антикорупційний механізм, відкриті до співпраці», написав міністр.

Як повідомлялося, раніше видання «Дзеркало тижня» опублікувало матеріал, згідно з яким нібито ціни на закупівлю харчів і надання послуг з харчування для військових у контракті Міноборони перевищують роздрібні у два-три рази.

Невдовзі заступник міністра оборони В’ячеслав Шаповалов, який відповідав за тилове забезпечення Збройних сил, написав заяву про звільнення. 24 січня Кабмін звільнив Шаповалова.

У ДБР проводять розслідування за фактом оборудок посадовців міністерства і приватних підприємств під час закупівель для військовослужбовців. 

7 лютого Резніков подякував громадськості за критику та запевнив у продовженні реформ в Міноборони навіть під час війни.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті