«А напоследок я скажу». Перед арестом Тимошенко обратилась к народу (ВИДЕО)

 Накануне своего ареста Юлия Тимошенко записала видеообращение к народу Украины.

«Доброго вечора всім. Я звертаюся до вас, щойно отримавши інформацію про те, що Янукович наказав мене заарештувати.

Сьогодні у мене ще є всі можливості отримати політичний притулок у будь-якій іншій країні та захистити своє життя, свою свободу, бути щасливою зі своєю родиною. Але я нікуди не буду бігти з України. І для цього у мене є вагомі причини.

По-перше, я не порушувала закон. Я жила і працювала для вас. У мене немає приватизованих на свою користь заводів, електростанцій, земель, корисних копалин, державних дач. Все, що має держава, я ставила на службу вам, а не крадіям від політики. Я не порушувала закон, намагалася діяти справедливо, і тому мені немає чого бігти зі своєї рідної землі.

По-друге, я не буду нікуди ховатися, бо працюючи в політиці останні 10 років, я дуже добре знаю ціну політикам та штатним борцям за народ. Все куплено, продано і перепродано. Вам у вашій біді майже немає на кого спертися. Тому скільки буде сил та життя – буду захищати і вас, і Україну, так як зможу, так як мені дозволите ви.

Остання і головна причина, чому інстинкт самозбереження, страх у моєму випадку не спрацьовують, бо за всі роки незалежності ще ніколи Україна не була в такій біді як сьогодні. Ще ніколи в такому важкому становищі не опинялися українські родини як зараз. Ще ніколи так жорстоко не виривали в України її душу, не забирали майбутнє у її дітей. Сьогодні я ще на свободі, але завтра вже буду за гратами. Знаючи на що я іду, я так само знаю, що повернуся до вас ще сильнішою.

Крім запроданих судів Януковича є й інші, вищі суди. Існує Європейський суд, де буде доведено мою юридичну правоту. Існує суд українського народу, який доведе мою політичну правоту. А є ще Божий суд, від якого не захистить ні влада, ні гроші тих, хто чинить несправедливість.

Будьте впевнені – вони мене ніколи не зламають. Я не підведу вас - 11 мільйонів людей, які повірили мені на президентських виборах. Я не підведу і тих, хто голосував за Януковича, бо відповідальність за свою країну відчуваю і перед ними.

Прошу всіх, хто здатен боротися, згуртуватися навколо тих, хто встояв і перед пряниками, і перед батогами влади.

Незалежно від того, де я буду – на свободі чи за гратами, – я відчуваю достатньо сил, щоб пройти через усі уготовані випробування та разом з вами повернути нашу державу на шлях процвітання, справедливості, зміцнення національного духу та гідності.

Слава Україні! І до скорого побачення, бо справедливість живе якщо за неї боротися!»

Пресс-служба БЮТ
 

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи