Порошенко подал заявление об отставке

Пресс-служба СНБОУ распространила заявление Перта Порошенко, в котором он объясняет причины своей отствки с поста секретаря СНБОУ

Заява Петра Порошенка.

П’ятого вересня поточного року під час прес-конференції в агентстві “Інтерфакс”, колишній Держсекретар звинуватив мене в корупційних діях. Наполягаю, що всі його звинувачення є безпідставними та абсурдними. Яскравим свідченням цього, є той факт, що за час, що минув після влаштованого екс-Держсекретарем дійства, він не спромігся довести жодного конкретного факту. Своїми діями він цинічно і грубо порочив мою честь і гідність, яку я виборюватиму як громадянин України в суді.

За моїм наполяганням Президент України звернувся до Генеральної прокуратури України, Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України щодо перевірки інформації, яка була викладена під час зазначеної прес-конференції.

Я усвідомлюю, що моє перебування на посаді Секретаря Ради національної безпеки і оборони України може бути розцінено як можливість тиску на хід розслідування. У зв’язку з цим, а також для запобігання появи спекулятивних заяв щодо використання мною службового положення для впливу на впровадження прозорого та об’єктивного розслідування, я прийняв рішення і вчора подав Президенту України заяву про свою відставку з посади Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Збереження честі і гідності для мене залишається найголовнішою цінністю, вищою за будь-яку посаду.

«Остров»

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи