ДАІ у Львові виявило вісім п’яних водіїв маршруток, а одного „під кайфом”



Працівники Державтоінспекції виявили вісім водіїв напідпитку та одного у стані наркотичного сп’яніння  під час чергової операції у Львові, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

„Нещодавно інспектори зупинили транспортний засіб за порушення правил зупинки. Водій, побачивши інспекторів, почав утікати. Коли його наздогнали та завезли на експертизу, виявилось, що він керував маршруткою у стані наркотичного сп’яніння”, — сказав начальник ДАТІ управління ДАІ у Львівській області Олег Романюк.

Водночас для профілактики дотримання правил дорожнього руху львівська ДАІ провела показову акцію для водіїв маршруток на арештмайданчику, де вони оглянули автобуси  після ДТП.

Водії зізнаються, що такі акції мають неабиякий вплив на свідомість. „Страшно дивитися на все це, а ще страшніше уявити, що сталося з пасажирами, які їхали у цій маршрутці, і з водієм”, — сказав водій маршрутного таксі Сергій.

Загалом з початку року на Львівщині трапилось уже 14 ДТП через порушення правил дорожнього руху водіями маршруток.




Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи