Королеву танцю 2010 оберуть в Івано-Франківську

В Івано-Франківську вперше пройде конкурс краси серед кращих танцівниць західної України «Королева танцю 2010», - повідомляє кореспондент "ОстроВ".

Свято, приурочене до міжнародного дня танцю, відбудеться 29 квітня о 18.00 в Івано-Франківську в готельно-ресторанному комплексі «Надія», який є одним з організаторів дійства. А ідейним ініціатором проведення свята виступає «Ура-студіо» – танцювальна група підтримки Народного футбольного клубу «Ураган». Участь у ньому візьмуть 10 конкурсанток з Львівської, Тернопільської та Івано-Франківської областей, які перемогли у попередньому відборі.

Яскрава програма проекту включає виходи конкурсанток, танцювальні представлення, виступи вокалістів та танцювальних колективів. Родзинкою заходу стануть майстер-класи від ключових членів журі – популярних учасників телевізійних проектів «Танці з зірками» та «Танцюю для тебе» Олени Шоптенко та Дмитра Дікусара.

Також у програмі показ колекції одягу креативного модельєра Любові Чернікової за участю конкурсанток. Не менш цікавим видовищем обіцяє стати і показ купальників в танцювальній латиноамериканській стилістиці.

А переможниця конкурсу отримає корону Королеви танцю 2010, путівку для відпочинку на гірськолижному курорті «Буковель» та ексклюзивну шубу від Дизайн-студії Марії Волосовської.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи