8 та 9 травня ветеранів Великої Вітчизняної війни перевозитимуть безкоштовно у Франківську

8 та 9 травня відбуватиметься транспортне забезпечення заходів по відзначенню в місті 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945років, - повідомили кореспондента "ОстроВ" в прес-службі мерії.

Для перевезення ветеранів (яким важко пересуватися пішою ходою) від Меморіального кладовища по вул. Лепкого до музично-драматичного театру ім. І.Франка 08.05.2010р. на 10.30год. буде подано 2 автобуси "Богдан".

Після урочистих заходів до мікрорайонів міста від музично-драматичного театру ім. І.Франка буде організовано спецрейси для перевезення ветеранів. Кількість автобусів від 5 до 7 одиниць буде узгоджено.

З міською Асоціацією таксистів Відділом транспорту і зв'язку виконкому міської ради досягнуто домовленості про підтримку акції, щодо безоплатного перевезення всіма службами таксі ветеранів із домівок до меморіального кладовища на віче, а також при необхідності після урочистостей, 08.05.2010р. з 9.00 до 16.00 год.

Попереджено усіх перевізників міських автобусних маршрутів щодо перевезення без будь-яких обмежень пільгових категорій пасажирів (учасників війни, учасників бойових дій, інвалідів війни і т.п.) 08.05.-09.05.2010р.

При необхідності за заявками ветеранських організацій буде подано транспорт для перевезення учасників бойових дій по місцях бойової слави (с.Незвизько та с. Обертин).

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи