На два дні без води залишиться Тернопіль через промивання водопровідних мереж



Від 00.00 27 квітня до 24.00 28 квітня припинять водопостачання окремих мікрорайонів Тернополя. Про це «ОстроВ» повідомили в КП «Тернопільводоканал».

Цьогорічне промивання водопровідних мереж здійснюватимуть у два етапи. Пов’язано це з великим обсягом ремонтних робіт на водопровідних мережах та об’єктах підприємства.

У зв’язку із виконанням ремонтних робіт на об’єктах КП «Тернопільводоканал» та сезонним промиванням водопровідних мереж від 00.00 27 квітня до 24.00 28 квітня буде припинено водопостачання в мікрорайони Східний, Дружба, Сонячний, Березовиця, Кутківці, Канада, промислову зону.

В середу, 28 квітня, із 06.00 розпочнеться поступовий запуск водопровідної насосної станції, що на вулиці 15 Квітня, з поетапним промиванням мереж водою з підвищеним вмістом хлору.

Водоканалівці попереджають: вода, що з’являтиметься в окремих помешканнях, не придатна для споживання. Використовувати її можна лише у технічних цілях.

Оскільки Білецький водозабір працюватиме в звичному режимі, то мікрорайон Новий Світ і центр будуть з водою. Щоправда, як наголошує головний інженер КП «Тернопільводоканал» Роман Романів, у районі Старого парку, вулиць Глибокої-Малишка-Польової, Чернівецької-Гребінки-Стадникової, на Фабричній, Лозовецькій воду можуть подавати з пониженим тиском, або ж, особливо на верхніх поверхах висотних будинків, води може не бути взагалі. Припинення водопостачання у ці мікрорайони і на вулиці у зв’язку з промиванням водопровідних мереж та проведенням ремонтних робіт на об’єктах підприємства здійснюватимуть у другій половині травня. Дату й час повідомлять споживачам завчасно.

КП «Тернопільводоканал» радить абонентам зробити необхідні запаси води.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи