Першоліговий ФК «Львів» звільнив екс-наставника збірної Литви Любінскаса






Першоліговий ФК «Львів» звільнив свого головного тренера, екс-наставника збірної Литви  Альґімантаса  Любінскаса  через незадовільні результати, — повідомили кореспондента «ОстроВ» у інформаційній службі ФК "Львів".

Після домашньої поразки від «Олександрії» тренерський штаб «Львова» залишили Альґімантас Любінскас та його помічник Віталіюс Станкявічюс.

За інформацією клубу, «городяни» та Альґімантас Любінскас розійшлися за взаємною згодою сторін. Після розмови тепер уже екс-наставника львівської команди з президентом клубу Юрієм Кіндзерським було прийняте рішення про припинення співпраці. 

Виконувачем обов’язків головного тренера команди призначено Віктора Ряшка, який до цього працював керівником селекційної служби ФК «Львів».

Нагадаємо, що Альґімантас Любінскас очолив ФК «Львів» в грудні 2009 року.

Альґімантас Любінскас очолював головну збірну Литви з 1992 до 1995 року та 2003 до 2008 року. Найбільшими успіхами за останній період вважаються виїзні нічиї збірної у відбіркових матчах з Німеччиною (1:1), Італією (1:1) та перемоги над Шотландією (1:0) та Україною (2:0).

ФК „Львів” обіймає другу сходинку в турнірній таблиці першої ліги і претендує на вихід у прем’єр-лігу.    

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи